Bezoekadres: Smart Business Center | Daalwijkdreef 47 Amsterdam Zuid Oost |  

5 Snackvragen aan: Deborah Ubachs

1.Je elevatorpitch. Wie ben je en wat doe je voor klanten?

Ik ben Deborah Ubachs getrouwd en moeder van 2 leuke zonen! Ik ben partner bij Salesexpertise. Wij zijn een salesplatvorm voor bedrijven en verzorgen Interim Salesmanagement-Coaching en Trainingen. Omdat we van gezelligheid houden, organiseren wij netwerkborrels op leuke locaties om mensen in een ongedwongen setting met elkaar in contact te brengen.

2.Waarom doe je wat je doet?

Omdat ik het menselijk contact leuk vind en altijd nieuwsgierig ben naar wat mensen beweegt en het mij een goed gevoel geeft als ik kan bijdragen aan het succes van bedrijven en mensen te helpen.

3.Hoe ben je in je werk beland?

Ik werkte in de reisbranche en stond veel op beurzen. Mijn baas zag dat ik goed met mensen kon omgaan en enthousiast was en vroeg mij of ik niet in de Sales wilde. Dat vond ik toen een hele stap, maar ik ben er op in gegaan en had er zoveel plezier in dat ik mijn hele carrière dat ben blijven doen in verschillende functies weliswaar maar altijd sales gerelateerd.

4.Wat is je meest bijzondere deal?

Er zijn er zoveel geweest maar er is er een waar ik bijzondere herinneringen aan heb: het winnen van de Sponsorring met TMG en JUMBO, hoofdsponsor van de Lotto-Jumbo wielerploeg. De samenwerking met de klant, het mediabureau en mijn collega’s was echt geweldig. We gingen er allemaal voor en ik ben er bijzonder trots op dat ik daar deel van uit mocht maken.

5.Voor welke snack mag jij ’s nachts wakker worden gemaakt?

Eigenlijk ben ik geen snoeper maar voor een glas champagne en een oester zit ik rechtop in mijn bed!